Prostaatkanker, en wat dan nu?     


Er zijn veel mannen die daar mee te maken krijgen.
Zie mijn relaas over jaren vechten tegen sommige instanties die het maar niet willen begrijpen. B.v. mijn ervaring met ZGT Almelo. (Voor wie dit alsnog wil lezen)
En misschien hebben anderen iets aan dit verhaal.

29 september 2021

Er gaat nog steeds veel mis, Communicatie is niet optimaal. Hoor maar niet wat mijn PSA is, nu maar weer een mail binnen Radboud gezonden. Men begrijpt maar niet dat deze wegen een frustratie zijn voor de patient, immers na 14 dagen niet weten waar de PSA zich bevindt. 

Nu toch te weten gekomen via assistent Radboud, ZGT meting is 1.9
0.2 hoger dan in maart j.l. Een lichte stijging, maar wacht nu op antwoord uroloog wat dit gaat betekenen voor het vervolgtraject.

19 oktober 2021: Toch nog een goed gesprek met uroloog, in december weer PSA meten omdat nu eigenlijk nog niet geheel duidelijk is of deze geringe stijging te wijten is aan de bestraling of werkelijke stijging, mijn radiologe was dezelfde mening toegedaan, die had ik al eerder telefonisch gesproken. Vroeg haar om op dezelfde voet verder te gaan met Nano en LINAC voor zover mogelijk. Bij hogere PSA in december weer een PSMA Pet scan, waarom geen Nano, zij geeft aan dat de pet scan meer uitsluitsel kan geven dan de Nano, Nano meet alleen de problemen in lymfebanen, pet scan kan volgens haar meer zien, ook diagnoses in botten stellen. Dus volgens haar meer op te sporen met PSMA. Nou, daar doen we het dan voorlopig mee.

Links naar behandelcentra:

Adres:

Tuinstraat 21
7607 JH Almelo

Telefoon:

0633 50 2500
Whatsapp: hermanhopman